Projectaanpak

We begeleiden onze klanten bij het ontwerpen, uitwerken en ontwikkelen van hun ideeën tot en met de realisatie van het project, of het nu gaat om een website of om complexe applicaties. Ook na de livegang blijven we betrokken en zorgen we voor het onderhoud en het bijstellen naar eventuele nieuwe wensen en behoeften.

Voor al onze projecten hanteren we een beproefde methode die zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een betrouwbaar proces.

idee

 

Elk project begint met een idee. Voordat we iets gaan bouwen willen we graag precies weten welke ideeën je hebt. Wij denken met je mee en brengen daarbij onze expertise en creativiteit mee.

ontwerp

 

We werken niet met functionele of technische ontwerpen. Vanuit jarenlange ervaring in het werken met dit soort documenten weten we dat ze zelden écht gelezen worden en dat tijdens de bouw altijd blijkt dat het oorspronkelijke ontwerp niet meer passend is, bijvoorbeeld door het voortschrijdend inzicht of externe veranderingen.

Door in de ontwerpfase alleen met de grote lijnen te werken kunnen we heel flexibel zijn tijdens de bouw van het project. Waar nodig werken we het idee verder uit in een aantal schetsen of bouwen we een prototype.

Op basis van de beschikbare informatie kunnen we meestal wel een ruwe inschatting van de doorlooptijd en investeringskosten maken.

bouw

 

Omdat we geen weken bezig hoeven te zijn met het schrijven, toetsen en bespreken van ontwerpdocumenten, kunnen we al in een vroeg stadium beginnen met de bouw van het project.

Tijdens de bouw rapporteren we regelmatig over de stand van zaken en wordt je als klant vaak gevraagd om mee te kijken en keuzes te maken. Zo kunnen we ook de doorlooptijd goed beheren en hier duidelijke uitspraken over doen.

testen

 

Voordat we de applicatie of site toegankelijk maken voor het publiek geven we je de gelegenheid om uitvoerig te testen of alles naar behoren werkt en overeenkomt met je wensen.

Eventuele kinderziektes worden op deze manier opgespoord en kunnen meteen worden verholpen.

live!

 

Wanneer het project klaar is voor de publieke livegang bepalen we een goed moment om deze tot stand te brengen. Zo kan alles op elkaar afgestemd worden.

onderhoud

 

Na de livegang van een project houdt het natuurlijk niet op. We nemen het project in beheer en kunnen wijzigingen en nieuwe onderdelen in onze ontwikkelomgeving bouwen. Daar worden ze steeds eerst weer getest, voordat de live-versie wordt bijgewerkt.


 
 
 
 

iT-Rex (logo)

is specialist in web-applicatie ontwikkeling. Daarnaast leveren we kennis op alle gebieden van internet-technologie en Open Source Software.

iT-Rex
Nooit Gedacht 80
1398 EG  Muiden

info@it-rex.nl


Tel: +31-(0)294 262 272

KvK Gooi- en Eemland: 34.158449

iT-Rex is specialist in:

Joomla! Solutions Developer Zend Framework MySQL MooTools Smarty - template engine Linux

All logo's and trademarks are the property of their respective owners. iT-Rex is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.
π