Hockey Academy

Hockey Academy logo

De Hockey Academy is een web-based club-applicatie die de hele jeugdafdeling van een hockeyclub kan helpen structureren. De Hockey Academy bevat volledig uitgewerkte trainingen, waarmee de trainers een kader krijgen om mee te werken. Spelers kunnen hun hockey-techniek op deze manier sneller verbeteren.

Gebruikers vanuit de clubs kunnen op verschillende niveaus gebruik maken van de applicatie. Elk soort gebruiker heeft toegang tot andere delen van het systeem, toegespitst op de rollen die de gebruikers binnen de clubs vervullen, waaronder coördinatoren, trainers en spelers.

Het systeem heeft ondermeer faciliteiten om de samenstelling van de teams te beheren, trainingsresultaten op te slaan en spelers —en trainers— te volgen in hun voortgang, waarbij de criteria volledig door de club zelf te specificeren zijn. Ook kunnen clubs het systeem gebruiken om declaraties van trainers te beheren, contracten tussen de club en de trainers bij te houden, enzovoorts. Elke club heeft een eigen kalender waarin trainingen, verjaardagen en andere belangrijke gebeurtenissen opgenomen kunnen worden.

Hockey Academy screenshots

iT-Rex is sinds de start van de Hockey Academy in 2004 de vaste webdeveloper voor HockeyVision, het bedrijf achter de Hockey Academy. HockeyVision kan vrijwel alle onderdelen van het systeem on-line beheren en we worden regelmatig gevraagd om nieuwe functionaliteit en onderdelen bij te bouwen.

 
 
 
 

iT-Rex (logo)

is specialist in web-applicatie ontwikkeling. Daarnaast leveren we kennis op alle gebieden van internet-technologie en Open Source Software.

iT-Rex
Nooit Gedacht 80
1398 EG  Muiden

info@it-rex.nl


Tel: +31-(0)294 262 272

KvK Gooi- en Eemland: 34.158449

iT-Rex is specialist in:

Joomla! Solutions Developer Zend Framework MySQL MooTools Smarty - template engine Linux

All logo's and trademarks are the property of their respective owners. iT-Rex is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.
π