Loonloon

loonloon logoVoor loonloon salarisadministratie hebben we een uitbreiding op de bestaande website ontwikkeld. Hiermee is voor klanten van loonloon een ruim scala aan self-service mogelijkheden via internet bereikbaar geworden. Alle bijkomende technische aspecten —zoals de hosting, een VPN tunnel en de beveiliging van het nieuwe extranet door middel van SSL— hebben we voor loonloon uit handen genomen.

Dit is de reactie van loonloon:

Onze wens was om via de bestaande website meer gebruikersgemak en inzicht te geven in de eigen gegevens van de cliënt. Daarnaast wilden we een betere stroomlijning van de aanlevering van de maandelijkse salaris mutaties vanuit de werkgevers, zodat we efficiënter zouden kunnen werken.

We wilden daarvoor een bestaand (offline) salaris-pakket laten communiceren met onze eigen website. Alles moest natuurlijk op een gebruikersvriendelijke wijze gaan werken, die toegespitst is op de verschillende behoeften van onze cliënten.

iT-Rex heeft voor ons veel betekend, zij hebben het gehele project gerund. Op het functionele gebied hebben zij enorm met ons mee gedacht en de applicatie is beter geworden dan wij hadden kunnen hopen. Onze kennis van web-technologie is nihil, maar de keuzes die door iT-Rex zijn gemaakt waren duidelijk en constructief, waarbij we de voortgang online konden monitoren. Met name de flexibiliteit en het initiatiefrijk handelen van iT-Rex heeft ons enorm geholpen om zonder problemen online te gaan met dit project.

Ik kan iT-Rex aan iedereen aanraden die op zoek is naar maatwerk internet-oplossingen. Ze zijn een no-nonsense partij die ook echt meedenkt. Ook in de toekomst zien we in iT-Rex een solide partner voor alle uitbreidingen van onze web-presence.

Edward Belgraver,
directeur loonloon salarisadministratie

 


 
 
 
 

iT-Rex (logo)

is specialist in web-applicatie ontwikkeling. Daarnaast leveren we kennis op alle gebieden van internet-technologie en Open Source Software.

iT-Rex
Nooit Gedacht 80
1398 EG  Muiden

info@it-rex.nl


Tel: +31-(0)294 262 272

KvK Gooi- en Eemland: 34.158449

iT-Rex is specialist in:

Joomla! Solutions Developer Zend Framework MySQL MooTools Smarty - template engine Linux

All logo's and trademarks are the property of their respective owners. iT-Rex is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.
π