NPB

NPB logoIn 2003 heeft de NPB de stap gezet om als FNV-bond los te gaan van de overkoepelende ABVA-KABO werkorganisatie. Dit met gevolg dat kantoor, computers, software en ledenadministratie-systeem volledig nieuw moesten worden opgezet. Hierbij was de wens van de NPB dat de basis gevormd zou gaan worden door Open Source Software.

iT-Rex heeft de NPB begeleid bij het selecteren van de beste ICT oplossingen voor de werkvloer. We hebben een nieuw (web-based) ledenadministratie-systeem ontworpen en een team van off-shore developers geleid in de implementatie ervan. Ook de inrichting van het serverpark t.b.v. de kantoorautomatisering hebben we op ons genomen, inclusief onderhoud en 2e-lijns support voor de eigen systeembeheer-afdeling van de NPB. Verder hebben we de volledige telefonie-infrastructuur opgezet, in de vorm van een Open Source VoIP implementatie, inclusief koppelingen met mobiele telefoons en thuiswerkplekken en een web-based telefooncentrale-systeem.


 
 
 
 

iT-Rex (logo)

is specialist in web-applicatie ontwikkeling. Daarnaast leveren we kennis op alle gebieden van internet-technologie en Open Source Software.

iT-Rex
Nooit Gedacht 80
1398 EG  Muiden

info@it-rex.nl


Tel: +31-(0)294 262 272

KvK Gooi- en Eemland: 34.158449

iT-Rex is specialist in:

Joomla! Solutions Developer Zend Framework MySQL MooTools Smarty - template engine Linux

All logo's and trademarks are the property of their respective owners. iT-Rex is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.
π