Press Only

Press Only logo
Op dit moment zijn we voor Press Only bezig om een mission-critical intranet-applicatie te ontwikkelen, welke een groot deel van de bestaande Windows software zal vervangen. De intranet-applicatie voorziet in een web-based benadering van vrijwel alle bedrijfsprocessen. Hierdoor wordt het mogelijk om ook op locatie, thuis of vanuit het buitenland met het systeem te werken.

Het systeem zal, in de vorm van een extranet, ook geïntegreerd worden met het eerder gebouwde Online Press Systeem. Dit zorgt voor een naadloze aansluiting tussen het intranet en het extranet, waardoor de klanten van Press Only sneller en gemakkelijker toegang hebben tot rapportages over de performance van hun merken in de media (bladen, internet, TV, etc.). Ook zal het extranet journalisten en stylisten in de toekomst toegang geven tot hun persoonlijke profielen.

Sinds 2004 is iT-Rex betrokken bij de ICT ondersteuning van de bedrijfsvoering van Press Only. Destijds is door iT-Rex een Online Press Systeem ontworpen en gebouwd. Dit systeem biedt journalisten de mogelijkheid om persberichten en beeldmateriaal afkomstig van de klanten van Press Only te downloaden. De klanten van Press Only kunnen deze downloads volgen via een aantal rapportages.

 


 
 
 
 

iT-Rex (logo)

is specialist in web-applicatie ontwikkeling. Daarnaast leveren we kennis op alle gebieden van internet-technologie en Open Source Software.

iT-Rex
Nooit Gedacht 80
1398 EG  Muiden

info@it-rex.nl


Tel: +31-(0)294 262 272

KvK Gooi- en Eemland: 34.158449

iT-Rex is specialist in:

Joomla! Solutions Developer Zend Framework MySQL MooTools Smarty - template engine Linux

All logo's and trademarks are the property of their respective owners. iT-Rex is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.
π