Websites

Je website is het beste middel dat je hebt om je klanten te bereiken

 

Meer over websites
 

Web-applicaties

Elke vorm van web-based applicatie is realiseerbaar

 

 

Meer over web-applicaties
 

Web-kennis

iT-Rex heeft een schat aan expertise, die we graag met je delen

Meer over web-kennis
 

Op het internet voelen we ons thuis. We bouwen websites en web-applicaties, die onze klanten in staat stellen om succesvol te zijn vanaf elke plek op het world wide web.

We ontwikkelen web-applicaties en websites. En we leveren de uitgebreide kennis die we daarvan hebben ook aan onze klanten.

Meer over websites
Meer over web-applicaties
Meer over web-kennis

 

DE BESTE KWALITEIT

In de huidige markt is de vraag naar de hoogste kwaliteit steeds groter. Software moet zo effectief, veilig, flexibel en onderhoudbaar mogelijk zijn.

Wij kunnen juist aan deze vraag naar kwaliteit goed voldoen. Ambitieus als we zijn, laten we je niet zitten met half werk, of met een applicatie die maar net aan de functionele eisen voldoet. We willen graag dat jij net zo enthousiast over ons werk kan zijn als wij. Dat lukt alleen door de allerbeste websites en web-applicaties te leveren. Dus dat doen we.


twee meisjes hand in hand

INTERNET SOLUTION PROVIDER

iT-Rex is een echte Internet Solution Provider. We kijken naar de bedrijfsprocessen van onze klanten, vragen naar de wensen en de eventuele knelpunten, en stellen dan onze uitgebreide technische kennis in dienst voor het vinden van de best passende oplossing. We zien jou, als klant, daarbij als partner. Jij kent de uitgangspunten immers als geen ander. En wij weten welke techniek het beste ingezet kan worden in jouw specifieke situatie.

 

KENNIS

Onze kennis en kunde delen we graag met anderen. Dus ook als je op zoek bent naar advies over het inrichten van je eigen web-development afdeling, of je wilt graag eens van gedachten wisselen over bestaande of geplande oplossingen, staan we voor je klaar. En waar onze kennisgebieden ophouden werken we samen met een aantal vaste partners.

 


 
 
 
 

iT-Rex (logo)

is specialist in web-applicatie ontwikkeling. Daarnaast leveren we kennis op alle gebieden van internet-technologie en Open Source Software.

iT-Rex
Nooit Gedacht 80
1398 EG  Muiden

info@it-rex.nl


Tel: +31-(0)294 262 272

KvK Gooi- en Eemland: 34.158449

iT-Rex is specialist in:

Joomla! Solutions Developer Zend Framework MySQL MooTools Smarty - template engine Linux

All logo's and trademarks are the property of their respective owners. iT-Rex is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.
π