Web-applicaties

Een web-applicatie kan je gebruiken waar je ook bent, met elk soort computer. Meer dan een webbrowser en een internet-verbinding heb je niet nodig. 

Alle gebruikers kunnen altijd en overal de applicatie benaderen en deze gebruiken om hun werk te doen.

mobiele telefoon

Het verschil tussen een website, een webshop of een webapplicatie is tegenwoordig steeds kleiner. Sites worden steeds completer en applicaties worden steeds gelikter. iT-Rex voelt zich thuis in dit grensgebied en heeft alle kennis en ervaring in huis om je te helpen met het verbeteren van je bedrijfsvoering of met het online verkopen van je producten.

 

We zijn trots op ons vermogen om functionele wensen te vertalen naar een soepel werkende web-based toepassing. Concept en ontwerp van de applicatie doen we samen. We denken met je mee over wat er moet komen en dragen oplossingen aan. Daarna gaan onze developers aan de slag.

 

Om tijdens de bouw kwaliteit te garanderen en de doorlooptijd beperkt te houden, maken we zo veel mogelijk gebruik van door ons goedgekeurde standaardcomponenten en bewezen technologieën. Natuurlijk schuwen we maatwerk niet als het eindproduct daar beter van wordt, maar het is geen doel op zich.


 
 
 
 

iT-Rex (logo)

is specialist in web-applicatie ontwikkeling. Daarnaast leveren we kennis op alle gebieden van internet-technologie en Open Source Software.

iT-Rex
Nooit Gedacht 80
1398 EG  Muiden

info@it-rex.nl


Tel: +31-(0)294 262 272

KvK Gooi- en Eemland: 34.158449

iT-Rex is specialist in:

Joomla! Solutions Developer Zend Framework MySQL MooTools Smarty - template engine Linux

All logo's and trademarks are the property of their respective owners. iT-Rex is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.
π