Standaarden

Tijd is geld. Om tijd te besparen maken we veelvuldig gebruik van standaard componenten. Onze applicaties bouwen we op het zeer succesvolle Zend Framework. Dit is een framework met bergen aan kant-en-klare standaard functionaliteit. We hebben Zend Framework uitgebreid met de Smarty Template Engine, zodat we webdesigns snel en effectief kunnen integreren met onze applicaties.

Voor de bezoekerskant van de applicaties gebruiken we de Javascript frameworks MooTools en JQuery. Daarbovenop maken we veel gebruik van verschillende Google API's, de Clientcide componenten van MooTools-guru Aaron Newton en de componenten van Digitarald.

 

NETTE CODE 

broncode fragment

Als we programmeren streven we er naar dat de broncode van de applicatie netjes is. Dat lijkt misschien vreemd, want onze klanten krijgen deze broncode vrijwel nooit onder ogen. Het gaat immers om wat de applicatie doet, en niet hoe het er van binnen uit ziet. Toch willen dat de broncode netjes en leesbaar is. Dat helpt ons namelijk in het onderhoud van de applicaties die we bouwen. Ook jaren na oplevering nog.

Daarom maken we ook gebruik van de wereldwijd omarmde "Model - View - Controller"-architectuur (MVC) en de daarbij behorende Design Patterns. Voor de meer complexe applicaties en onderdelen maken we gebruik van Unit Testing, zodat de kwaliteit van de losse onderdelen nog eens extra "in vitro" getest kan worden, buiten de omgeving van de applicatie.


 
 
 
 

iT-Rex (logo)

is specialist in web-applicatie ontwikkeling. Daarnaast leveren we kennis op alle gebieden van internet-technologie en Open Source Software.

iT-Rex
Nooit Gedacht 80
1398 EG  Muiden

info@it-rex.nl


Tel: +31-(0)294 262 272

KvK Gooi- en Eemland: 34.158449

iT-Rex is specialist in:

Joomla! Solutions Developer Zend Framework MySQL MooTools Smarty - template engine Linux

All logo's and trademarks are the property of their respective owners. iT-Rex is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.
π