Joomla! CMS

We zijn gespecialiseerd in het implementeren van dynamische sites in het Joomla! CMS.

joomla backend screenshotJoomla is Open Source Software. Dat betekent dat iedereen het vrij kan downloaden en gratis mag gebruiken. Je betaalt dus alleen voor de installatie, het ontwerp en het technische onderhoud van je site. Het beheren van de inhoud van je website kan je zelf.

Er zijn eindeloos veel uitbreidingen beschikbaar voor Joomla. Verzin het maar: van een compleet forum of een webshop tot een module voor het verzenden van nieuwsbrieven. En als je iets op je site nodig hebt dat er nog niet is of net iets anders functioneert dan een beschikbaar component, dan kunnen wij het bouwen.

De site waar je nu naar kijkt is ook gemaakt op basis van Joomla. Zo is het ook voor ons lekker makkelijk om onze eigen site te onderhouden.

 

 Joomla! logo


 
 
 
 

iT-Rex (logo)

is specialist in web-applicatie ontwikkeling. Daarnaast leveren we kennis op alle gebieden van internet-technologie en Open Source Software.

iT-Rex
Nooit Gedacht 80
1398 EG  Muiden

info@it-rex.nl


Tel: +31-(0)294 262 272

KvK Gooi- en Eemland: 34.158449

iT-Rex is specialist in:

Joomla! Solutions Developer Zend Framework MySQL MooTools Smarty - template engine Linux

All logo's and trademarks are the property of their respective owners. iT-Rex is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.
π